Bosrit met fjordenpaarden op de Veluwe bij Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de VeluweBosrit op fjordenpaarden bij Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de VeluweKinderfeestje: Wandelen met de pony bij Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de VeluweHuifkartocht - boeken bij Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de Veluwekronkel paashaas groot.jpg
Huifkartochten Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de Veluwe

Kinderen op de bok!

Gezellig bij de koetsier. Samen kijken naar de kont van het paard... Onderweg kunnen we wisselen met de kinderen achterin.

 

gebouw a radio kootwijk.jpg
Huifkartochten boekt u bij Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de Veluwe
de kronkel_logo.jpg

Doe-dagen: Familie- of bedrijfsuitje bij Huifkarcentrum de Kronkel

Boek een actief familieuitje of bedrijfsuitje op de Veluwe vanuit Huifkarcentrum de Kronkel in Assel bij Hoog Soeren. Dropping met kompaslopen, picknick, gps lopen, boogschieten, klootschieten, boerengolf en meer!

 

Alle actieve doe-dagen beginnen vanaf 10.00 uur op De Kronkel met onbeperkt koffie of thee met een plak krentenwegge en ranja voor de kinderen.

 

Super actieve doe-dag zwerver

Ontvangst op De Kronkel. U wordt in een nostalgische dikke daf in het bos gedropt, waar u met behulp van een ouderwets kompas De Kronkel weer opzoekt. Onderweg moet u vier opdrachten uitvoeren m.b.v. het kompas. Vindt u de juiste code om het koffertje te openen? Terug op De Kronkel wacht u een heerlijke kop soep met belegde broodjes. Na de lunch kunt u kiezen uit actieve buitenspelen, boerengolf of klootschieten. (Minimaal 24 personen).

De dropping kan i.p.v. met de daf ook met de huifwagen.

 

Actieve doe-dag Kronkel

Ontvangst op De Kronkel. U kunt kiezen uit actieve buitenspelen, GPS-lopen, boogschieten of een fiets-puzzel-safari. Daarna maakt u een huifkartocht met onderweg een heerlijke picknick. Aan het einde van de middag kunt u kiezen uit boogschieten, klootschieten, boerengolf of jeu-de-boules.

 

Actieve doe-dag BB-spelen

Ontvangst op De Kronkel. Boswandeling naar het Kootwijkerveen met een gids. Soep met belegde broodjes of een picknick. Na de lunch kunt u kiezen uit actieve buitenspelen, boogschieten, klootschieten, boerengolf of jeu-de-boules.

 

Actieve doe-dag midgetgolf

Ontvangst op De Kronkel. Huifkartocht met onderweg een picknick. Op het bungalowpark gaat u midget golfen. Daarna een fiets-puzzel-safari en dan m.b.v. een onderwets kompas of al klootschietend terug naar De Kronkel. Bij slecht weer kunt u ervoor kiezen om te gaan bowlen.

 

Actieve doe-dag Radio Kootwijk

Ontvangst op De Kronkel. Met de huifwagen rijdt u door het dorpje Radio Kootwijk tot vlak bij het voormalige PTT-zendstation. Na de heerlijke picknick gaat u met een gids mee die u meer kan vertellen over het monumentale pand en de prachtige natuur er omheen. Daarna wordt u met de huifwagen op de heide afgezet, waar u met behulp van een ouderwets kompas De Kronkel weer opzoekt. Onderweg moet u vier opdrachten uitvoeren m.b.v. het kompas, om de juiste code te vinden voor het openen van het koffertje.
Optie: Rondleiding in het gebouw op aanvraag.

 

Actieve doe-dag schaapskooi Hoog Buurlo

Ontvangst op De Kronkel. Met de huifwagen brengen wij u naar de schaapskooi. Na de heerlijke picknick gaat u met een gids mee die u meer kan vertellen over de oude en nieuwe schaapskooi en de prachtige natuur er omheen. Daarna wordt u met de huifwagen op de heide afgezet, waar u met behulp van een ouderwets kompas De Kronkel weer opzoekt. Onderweg moet u vier opdrachten uitvoeren m.b.v. het kompas. Vindt u de juiste code om het koffertje te openen?

 

 

Actieve buitenspelen

  • zaklopen
  • skilopen
  • skippyballen
  • touw trekken
  • hoefijzergooien
  • spijkerpoepen
  • hoelahoepen
  • touwtje springen
  • spijker slaan
  • waterpiesen

Huifkarcentrum de Kronkel | Assel 12 te Assel | 7346 AK HOOG SOEREN | Veluwe | Tel (055) 519 14 45 | Sitemap

 

 

Annuleringsvoorwaarden Prijslijst zelf mennen Dagtochten Wandelpony
Route Dagtochten en Groepsprijzen Combinatietochten Marathonwagen
Contact Kinderfeestje Actieve Bedrijfs en Familieuitjes Arrenslee

 

 

 

 

Powered by : QualitySites4All
dekronkel.com maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen