Huifkartochten van Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de VeluweZelf mennen tijdens huifkartocht kan bij Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de VeluweHuifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de VeluweHuifkartochten van Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de VeluweHuifkartochten van Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de Veluwe
2 span fjorden bij de kronkel hoog soeren

Let op:

Onze openingstijden zijn gewijzigd voor het winterseizoen 2017 - 2018. Kijk bij openingstijden voor de meest recente informatie.

 

Familieuitje Huifkartocht bij Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren op de Veluwe
picknick bij huifkarcentrum de kronkel in hoog soeren
de kronkel_logo.jpg

Dagtocht met de huifkar op de Veluwe vanuit De Kronkel

Boek een huifkar dagtocht vanuit Assel op de Veluwe inclusief een bezoek aan Paleis het Loo, Jachtchâlet Het Aardhuis, Apenheul, Radio Kootwijk of schaapskooi Hoog Buurlo. Tevens te combineren met een activiteit zoals klootschieten of boerengolf!

 

Deze tochten zijn geschikt voor groepen vanaf 15 á 20 personen.

 

Alle dagtochten beginnen vanaf 10.00 uur op De Kronkel met onbeperkt koffie of thee met een plak krentenwegge en ranja voor de kinderen. U gaat met de huifwagen naar de door u gekozen bestemming. Bij aankomst verzorgen wij voor u een heerlijke picknick. Aan het einde van de middag gaat u met de huifwagen weer terug naar De Kronkel.

 

 

Dagtocht Paleis het Loo

Ontvangst op De Kronkel. U krijgt een Huifkartocht met picknick rondom de Kronkel. Vervolgens brengt u met eigen vervoer een bezoek aan het mooie paleis Het Loo, de prachtige stallen en de schitterende tuinen. Niet mogelijk op maandag in verband met de openingstijden van Paleis het Loo.

 

Dagtocht Koninklijke Jachtchâlet Het Aardhuis

Ontvangst op De Kronkel. Huifkartocht met picknick. U brengt een bezoek aan het Koninklijke Jachtchâlet van Koning Willem III, ingericht als voorlichtingscentrum. U kunt de wildkansel bezichtigen en een wandeling maken door het wildpark.
Alleen mogelijk in de periode van Pasen tot en met de herfstvakantie.
Niet mogelijk op maandag.

Optie: Rondleiding met een gids door het park, bezoek aan de roofvogelshow of GPS-lopen terug naar De Kronkel.

 

Dagtocht Apenheul

Ontvangst op De Kronkel.  U krijgt een Huifkartocht met picknick rondom de Kronkel. Vervolgens brengt u met eigen vervoer een bezoek aan het park Berg en Bos en de Apenheul.
Alleen mogelijk in de periode van Pasen tot en met de herfstvakantie.

 

Dagtocht klootschieten of boerengolf

Ontvangst op De Kronkel. Huifkartocht met picknick. Terug op De Kronkel krijgt u aan de rand van het bos de uitleg over het oud Veluwse spel klootschieten of boerengolf. Voor onderweg kunt u een bolderwagen met verschillende drankjes bestellen. Aan de winnaar kan de 'super klootzak' uitgereikt worden of een van onze andere prijzen.

 

Dagtocht De Kronkel

Ontvangst op De Kronkel. Huifkartocht met picknick. Terug naar De Kronkel m.b.v. een ouderwets kompas. Hier gaat u klootschieten of boerengolf spelen. Voor onderweg kunt u een bolderwagen met verschillende drankjes bestellen. Aan de winnaar kan de ‘super klootzak’ uitgereikt worden.

 

Dagtocht Radio Kootwijk

Ontvangst op De Kronkel. Met de huifwagen rijdt u door het dorpje Radio Kootwijk tot vlak bij het voormalige PTT-zendstation. Na de heerlijke picknick gaat u met een gids mee die u meer gaat vertellen over het monumentale pand en de prachtige natuur. Daarna weer terug met de huifwagen.
Optie: Rondleiding in het gebouw op aanvraag.

 

Dagtocht schaapskooi Hoog Buurlo

Ontvangst op De Kronkel. Met de huifkar brengen wij u naar de schaapskooi. Na de heerlijke picknick gaat u met een gids mee die u meer kan vertellen over de oude en nieuwe schaapskooi en de prachtige natuur er omheen. Daarna weer terug met de huifwagen.

 

 

Huifkarcentrum de Kronkel | Assel 12 te Assel | 7346 AK HOOG SOEREN | Veluwe | Tel (055) 519 14 45 | Sitemap

 

 

Annuleringsvoorwaarden Prijslijst zelf mennen Dagtochten Wandelpony
Route Dagtochten en Groepsprijzen Combinatietochten Marathonwagen
Contact Kinderfeestje Actieve Bedrijfs en Familieuitjes Arrenslee

 

 

 

 

Powered by : QualitySites4All
dekronkel.com maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen